Qui som


La nostra adreça web és: http://eltresors.cat

Quines dades personals recollim i per què les recollim? 


Comentaris 
Quan els visitants deixen comentaris al lloc, recollim les dades que es mostren al formulari de comentaris, i també l’adreça IP del visitant i la cadena d’agent d’usuari del navegador per ajudar a la detecció de correu brossa. 

Es pot proporcionar una cadena anònima creada a partir de la vostra adreça de correu electrònic (també anomenada hash) al servei de Gravatar per veure si l’esteu utilitzant. La política de privadesa del servei de Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del vostre comentari, el vostre perfil és visible per al públic en el context del vostre comentari. 

Media 


Si carregueu imatges al lloc web, hauríeu d’evitar la pujada d’imatges amb dades d’ubicació incrustades (EXIF GPS) incloses. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol dada de localització de les imatges del lloc web. 

Formes de contacte 


Galetes 
Si deixeu un comentari al nostre lloc podeu optar per desar el vostre nom, adreça electrònica i lloc web a les galetes. Això és per a la seva comoditat, de manera que no ha de tornar a omplir els seus detalls quan deixi un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any. 

Si visiteu la nostra pàgina d’inici de sessió, establirem una galeta temporal per determinar si el vostre navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descarta quan tanqueu el navegador. 

Quan inicieu la sessió, també configurarem diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies i les galetes d’opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu .recorda’m., el vostre usuari persistirà durant dues setmanes. Si tanques la sessió del compte, s’eliminaran les galetes d’inici de sessió. 

Si editeu o publiqueu un article, es desarà una galeta addicional al vostre navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’ID d’entrada de l’article que acabes d’editar. Expira després d’1 dia. 

Contingut incrustat d’altres llocs web 
Els articles en aquest lloc poden incloure contingut incrustat (p. ex. vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres llocs web es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant ha visitat l’altre lloc web. 

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre vós, utilitzar galetes, incrustar un seguiment addicional de tercers i monitorar la vostra interacció amb aquest contingut incrustat, incloent el seguiment de la vostra interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i esteu connectat a aquest lloc web. 


Amb qui compartim les vostres dades 
Quant de temps retenim les vostres dades 
Si deixeu un comentari, el comentari i les seves metadades es mantenen indefinidament. Això és pel que podem reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-lo en una cua de moderació. 

Per als usuaris que es registrin al nostre lloc web (si n’hi ha), també emmagatzemen la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors del lloc web també poden veure i editar aquesta informació. 

Quins drets teniu sobre les vostres dades 
Si teniu un compte en aquest lloc, o heu deixat comentaris, podeu sol·licitar rebre un fitxer exportat de les dades personals que tenim sobre vós, incloses les dades que ens heu proporcionat. També podeu sol·licitar que esborrem qualsevol dada personal que tinguem sobre vosaltres. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a mantenir per motius administratius, legals o de seguretat. 

On enviem les vostres dades 


Els comentaris dels visitants es poden comprovar a través d’un servei de detecció de correu brossa automatitzat. 

Informació del vostre contacte 
Informació addicional 
Com protegim les vostres dades 
Quins procediments de violació de dades tenim en vigor 
Quins tercers rebem dades de 
Quina presa de decisions i/o perfilació automatitzada fem amb les dades de l’usuari 
Requisits de divulgació de la normativa de la indústria