UNA MICA DE NOSALTRES

Els tresors de la panera, va nèixer d’un sopar entre cunyats on els plats principals van ser: una gran il·lusió per compartir acompanyat de nits en vela i vinagreta agredolça de visites al banc, la necessitat de conciliar la vida laboral i la familiar cuinat a foc lent amb guarnició d’inconsciència i un postre dolç d’aventures i ganes d’aprendre amb vosaltres i tot maridat amb uns bons moments perquè de sopars en van haber molts fins que el 18 de maig del 2013 vem obrir persiana al barri de Poblenou.

Sabeu quantes panxetes i bebes preciosos han passat per aquí? Després de tres anys que només són l’inici, hem omplert la motxilla d’experiències i ara tenim la necessitat de creixer emocionalment i laboralment. És per això que fem un canvi d’imatge i ens convertim en TRESORS. Una imatge nova, desenfadada i atrevida que mostra una mica de la nostra personalitat espontànea i creativa que us vol seguir acompanyant de la mà en l’aprenentatge de la maternitat.

Darrera del mostrador teniu cada dia a la Eli i a la Patri per intentar ajudarvos amb els dubtes que tingueu. Totes dues som educadores, la Eli social i la Patri infantil, a més som instructores de porteig ergonòmic, assessores en bolquers de roba i captadores de noves tendències per als nostres petits Tresors. Esperem creuar-nos amb vosaltres ja sigui a la nostra botiga i espai o per les xarxes socials i compartir si més no un somriure.